Speedyjef
Wandelen met Okra O.L.V. Olen
 

http://www.speedyjef.be

Okra:

  • Open Kristelijke Respectvolle en Actieve beweging.
  • Activiteiten: fietsen, wandelen, petanquen, sport en spel, kubben, bowling, toneel, vorming, uitstappen...

Doffenwandeling 4,8 km

 

 

 

Bron: Okra O.L.V. Olen
Vertrekpunt: Parking terreinen S.K. Hezewijk (voorheen FC Buul), Missestraat, 2250 Olen
Afstand: 4,8 km, niet bewegwijzerd
Traject: Je loopt achter de kleedkamers van het hoofdveld richting bos. Je volgt dan een S-vormig traject door de bossen tot aan een betonweg, die je rechts volgt. Na +/- 230 m ga je links, na 270 m door de velden draai je naar rechts en na +/- 220 m, met in het midden een S-bochtje naar links, kom je in de Sint Sebastiaanstraat.
Even naar  links en dan de Kanaalstraat in waar je na 150 m links, tussen de huizen door, een karspoor volgt, het open veld in. Een haakse bocht na 500 m leidt je naar de Geelseweg. Deze volg een klein stukje naar rechts en dan een brede asseweg naar links. Let op, loop hem niet voorbij. Je bocht mee naar links en verder houd je steeds rechts aan tot aan een verharde weg (Doffen) die je links volgt.
Je trekt dan door de Schrans (straat) naar de Vierhuizen. Aan de T-sprong loop je rechts de Vierhuizen af tot aan de 1ste weg rechts (Wagemakerstraat). Deze weg kruist een bredere straat (Gerheiden) en brengt je tot aan de Hoefsmidstraat. Schuin links vind je een smal paadje tussen de hagen door. Je kruist opnieuw de Geelseweg en je loopt schuin links een veldwegeltje op. Dit paadje brengt je terug naar je vertrekpunt.

Veel wandelplezier
Okra O.L.V. Olen